Categorie

Honden pensions Honden pensions

Geen resultaten in naar waar u naar zocht

Hondenpension voor wanneer u op vakantie gaat.
U gaat heerlijk op vakantie maar uw trouwe viervoeter kan niet met u mee. Er zijn natuurlijk verschillende opties om te overwegen. U kunt uw hond onderbrengen bij familie, vrienden of kennissen maar u kunt ook via Tinberdog een geschikt pension vinden. Immers de meeste honden vinden het fantastisch om met andere honden de hele dag te ravotten in grote groene weides.

Honden vinden het doorgaans enorm leuk om in de vakantieperiode in een pension te zijn. De honden worden opgevangen door pension eigenaren alsof ze een van hen zijn, en het ontbreekt de honden aan niets.

Honden dagverblijf voor als u er een dagje op uit gaat.
U gaat een dagje op pad en de hond kan niet mee? Ook daar zijn tal van oplossingen voor. Denk eens aan een honden dagverblijf of een honden opvang. Een honden dagverblijf is vergelijkbaar met een kinderdagverblijf maar dan voor onze lieve en trouwe honden. De honden worden op een afgesproken tijdstip opgehaald of gebracht en aan het eind van de dag haalt u uw collie, labrador, husky of Duitse herder weer op.

Tinberdog heeft contact met enorm veel honden dagverblijven. Deze verblijven zijn allemaal gecheckt zodat u uw hond met een gerust hart een dagje achterlaat.

Hond meenemen op vakantie?
Veel hondenbezitters kiezen ervoor om hun hond mee te nemen op vakantie. Voor hond en baasje is dit natuurlijk plezierig. Neemt u ook uw viervoeter mee op vakantie? Bekijk dan goed wat de voorwaarden zijn als u vliegt met uw hond of een accommodatie boekt met uw hond.

Hond mee in het vliegtuig
Veel vliegtuigmaatschappijen vinden het de normaalste zaak van de wereld als mensen hun hond of kat meenemen als handbagage. Zo ook vliegtuigmaatschappijen KLM en Transavia.
Deze maatschappijen hebben net als u, het beste voor met uw huisdier. Daarom wordt u geacht de hond in een kennel of flexibele reistas te vervoeren welke past onder de stoel van uw voorganger. Uw meevliegende hond moet ook ouder zijn dan 3 maanden en 31 dagen.

Voldoet uw hond, zoals een husky, herder, golden Retriever of collie niet aan de juiste afmetingen? Niet getreurd. Ook dan kan uw lieve viervoeter mee het vliegtuig in. U kunt uw hond plaatsen in een bench en ze zal dan vervoerd worden in het bagageruim.

Hond mee in de auto
Veel honden eigenaren kiezen ervoor om hun hond mee op vakantie te nemen. Zeker met kleine honden zoals: chihuahua, maltezer, mopshond of dwergkeesje laadt u de auto gemakkelijk vol en zet u uw kleine viervoeter op de achterbank. Honden vinden het maar wat leuk om mee te touren in de auto.

Hond mee in een hondenhotel
Een hond meenemen naar een hotel of speciaal hondenhotel? Dat is echt van deze tijd. Honden zijn op steeds meer plekken welkom en hotels, cabins, chalets en vakantiehuisjes spelen hier goed op in. Via Tinberdog vindt u snel een geschikt vakantieadres waar ook een mandje klaar staat voor de hond.

 

 

Dog hotels. Dog pensions. Hoteles para perros. Pensiones para perros. Hondenhotels. Hondenpensionen. Tinderdog. Hundehotels. Hundepensionen. Hundehoteller; Hundhotell Dog pensions. Hundepensioner; SE: Hundpensionat. отели для питомцев, передержка. Marketplaces . Marktplaatsen.