Categorie

Honden welzijn Honden welzijn

Geen resultaten in naar waar u naar zocht

Tinberdog en het welzijn van de honden
Het welzijn van de hond is van groot belang. Honden kunnen niet praten en soms is het lastig om te bepalen wat uw hond nu voelt of denkt. Uw hond regelmatig laten checken op verschillende vlakken zoals honden gebitsverzorging, de huid van uw hond, het gewicht van uw hond en het gedrag van uw hond is dan ook key.

Tinberdog stelt het welzijn van de hond voorop. Er wordt dan ook alleen samengewerkt met adverteerders die het welzijn van de hond net zo belangrijk vinden als wij. Of het nu een samenwerking is met een dierenarts, een verzekeringsmaatschappij gericht op honden, een hondengedragscoach of een hondentrimsalon.

Dierenartsen
Dierenartsen met een groot hart voor honden, die vind je bij Tinberdog. Zoekt u een betrouwbare dierenarts voor uw hond dan kunt u er zeker van zijn deze bij Tinberdog te vinden. De dierenartsen die honden verzorgen en behandelen checken we uitvoerig. Ook zorgen we ervoor dat er zo veel mogelijk dierenartsen vanuit het hele land bij ons aangesloten zijn zodat u altijd een goede dierenarts voor uw hond in de buurt kan vinden.

Of uw hond nu gewrichtspijn heeft, een inenting nodig heeft of een botbreuk moet laten behandelen. Uw hond is in goede handen bij de dierenartsen die u via Tinberdog vindt.

Honden gebitsverzorging
Honden kunnen niet zoals mensen hun gebit verzorgen met tandpasta. Gebitsverzorging vanaf de leeftijd dat de hond nog maar een pup is, is van groot belang voor de (gebitsontwikkeling. Tinberdog werkt met een aantal erkende ‘honden tandartsen’ samen maar wat kunt u zelf doen voor het gebit van uw hond? 

Poets de tanden van uw hond twee tot drie keer per week. Kleine rassen zoals chihuahua’s, dwergkeeshondjes en maltezer hebben er baat bij als er vaker gepoetst wordt.
Geef speciaal voor waarbij honden echt moeten kluiven.
Poetsen van de tanden wat lastig? Gebruik dan een tandspray, tandgel of mondwater speciaal voor honden.

Verzekeringen voor onze trouwe viervoeters
De hond is net als ieder ander lid van het gezin, enorm belangrijk en omdat ook honden ziek kunnen worden is het altijd verstandig om een hondenverzekering af te sluiten. Onverwachte medische kosten voor de hond kunnen flink in de papieren lopen en met een huisdierenverzekering bent u daar goed tegen beschermd. Wat wordt er vaak gedekt voor de hond? 

Noodzakelijke operaties voor de hond
Medicatie voor de hond 
Consult bij de dierenarts
Vaccinaties voor de pup
De hond kan verzekerd mee op reis
Crematie als uw hond komt te overlijden
Sterilisatie / castratie voor uw trouwe viervoeterDog health care. Honden artsen. Honden klinieken. Tinderdog. Honden gezondheidszorg. Hundeärzte. Hundekliniken. Gesundheitsvorsorge für Hunde. Hundesundhedspleje / Hunde sundhedspleje; Hundvård. забота о здоровье питомцев.