Categorie

Kennels & fokkers Kennels & fokkers

Geen resultaten in naar waar u naar zocht

Tinberdog diensten
Via Tinberdog vindt u een brede selectie aan hondenfokkers en hondenkennels van uiteenlopende rassen. Denk aan: Labradors, Duitse herders, Spaanse waterhonden, collies, chihuahua’s en meer. Tinberdog zorgt voor een gevarieerde selectie met enkel erkende hondenfokkers en betrouwbare hondenkennels. Hierdoor kunt u met een gerust hart een hond aanschaffen.

Vind geschikte hondenfokkers en hondenkennels
Het is van groot belang dat u een geschikte hondenfokker of hondenkennel vindt. Hondenfokkers vindt u door het hele land. Bij elk ras bestaat de kans op een rotte appel wat betreft fokker of kennel, of u nu kijkt voor een collie, stabij, golden Retriever of rottweiler. Tinberdog werkt alleen met erkende hondenfokkers en hoopt hiermee de aanschaf van een fijne hond te bevorderen.

Hondenfokkers, waar moet u op letten?
U zoekt een pup? Een puppy aanschaffen is niet zomaar iets. Tinberdog heeft een groot aantal kennels geselecteerd en op zijn website staan, die geschikt zijn voor het aanschaffen van een puppy. Of u nu een labrador, chihuahua of golden Retriever wenst, bij Tinberdog zit u aan het juiste adres voor een erkende hondenfokker.

Zaken waarop wij letten en waarop u moet letten als u een hond aanschaft?
Krijgt u de moeder van de puppy niet te zien? Wees dan op uw hoede. Een hondenfokker kan verschillende excuses aandragen, maar laat u niet om de tuin leiden. Geen moederhond betekent dat er iets niet in de haak is bij deze hondenfokker of kennel.


De hondenfokker heeft meerdere hondenrassen en nestjes.
Treft u bij de  hondenfokker meerdere rassen zoals: boxers, labradors, collies of Duitse herders? Maak dan direct rechtsomkeert. De moederhond en pups hebben veel verzorging nodig en dit is onmogelijk met vele honden nestjes op hetzelfde moment.


Leven de puppy's en hun moeder niet in huis? Dit zal leiden tot verminderde socialisatie. De puppy's hebben veel impulsen nodig en de liefde van mensen om hen heen. Of de puppy nou een herder, rottweiler of boxer is.. elke hond heeft een stabiele basis vanuit de hondenfokker of kennel nodig.
Worden de pups verkocht met nog geen 7 weken oud? Zoek dan een andere hondenfokker of hondenkennel. Geen enkel ras kan op te jonge leeftijd weggehaald worden bij de moeder. Een goede hondenfokker of kennel zal dit nooit toestaan.

Als de hondenfokker geen interesse toont in de toekomst van de pups, toont de fokker nu ook niet voldoende interesse in de pups. Geen interesse of liefde voor de pups leidt tot verminderde socialisatie waar zelfs de beste hondentrainers een uitdaging aan hebben. 

Adverteren via Tinberdog
Bent u een erkende hondenfokker of heeft u een hondenkennel en wilt u dat er dagelijks honderden mensen uw advertentie zien? Adverteer dan via Tinberdog voor maximale exposure. U adverteert ook nog eens tijdelijk Gratis!